La riul Piedra am sezut si-am plins Paulo Coelho

ISBN:

Published:

Paperback

212 pages


Description

La riul Piedra am sezut si-am plins  by  Paulo Coelho

La riul Piedra am sezut si-am plins by Paulo Coelho
| Paperback | PDF, EPUB, FB2, DjVu, AUDIO, mp3, ZIP | 212 pages | ISBN: | 10.24 Mb

In toate povestile de dragoste exista intotdeauna ceva care ne apropie de eternitate si de esenta vietii, pentru ca povestile de dragoste contin toate tainele lumii. Ce se intampla insa atunci cand timiditatea impiedica o dragoste adolescentina saMoreIn toate povestile de dragoste exista intotdeauna ceva care ne apropie de eternitate si de esenta vietii, pentru ca povestile de dragoste contin toate tainele lumii.

Ce se intampla insa atunci cand timiditatea impiedica o dragoste adolescentina sa infloreasca? Si ce se intampla cand, unsprezece ani mai tarziu, destinul ii reuneste pe indragostiti? Intre timp, pe ea viata a invatat-o sa fie puternica si sa-si ascunda sentimentele. Iar el a devenit un chipes indrumator spiritual - cu reputatia ca poate infaptui miracole - care a ales religia ca refugiu fata de conflictele sale interioare.

Impreuna, ei fac o calatorie care la inceput este plina de greutati, sentimentele de vinovatie si resentimentele iesind la suprafata dupa atatia ani. Dar langa raul Piedra, intr-un satuc din Pirineii francezi, stau de vorba despre marile intrebari ale vietii si reconsidera relatia speciala dintre ei.

La raul Piedra am sezut si am plans este un roman incantator, cu o naratiune poetica si transcendenta care reflecta toate tainele dragostei si ale vietii.Enter the sum

Related Archive BooksRelated Books


Comments

Comments for "La riul Piedra am sezut si-am plins":


pb-factory.com

©2012-2015 | DMCA | Contact us