De complete keuken van Japan Jane Lawson

ISBN: 9789054264163

Published: 2007

Paperback

256 pages


Description

De complete keuken van Japan  by  Jane Lawson

De complete keuken van Japan by Jane Lawson
2007 | Paperback | PDF, EPUB, FB2, DjVu, AUDIO, mp3, RTF | 256 pages | ISBN: 9789054264163 | 10.35 Mb

Dit boek verkent de schitterende traditie van de Japanse keuken. Het is een van de mooiste keukens ter wereld- prachtig gepresenteerd eten, dat met grote zorg wordt bereid van verse ingrediënten. Aan de hand van dit boek kunt u die geweldigeMoreDit boek verkent de schitterende traditie van de Japanse keuken. Het is een van de mooiste keukens ter wereld- prachtig gepresenteerd eten, dat met grote zorg wordt bereid van verse ingrediënten.

Aan de hand van dit boek kunt u die geweldige gerechten nu vrij eenvoudig zelf maken. De fraaie foto’s tonen niet alleen de schoonheid van het eten, maar ook het leven van de Japanners, het verbluffende landschap en de feesten van Japan.In dit boek staan niet alleen de recepten van de populairste Japanse gerechten, maar ook enkele voedseltradities waar Japan bekend om staat, zoals sushi, tempura, yakitori en bento.Alle recepten in dit boek zijn van de hand van Jane Lawson, een expert in de Japanse keuken.

Ze is culinair journalist en bezocht Japan al meer dan zestien keer vanwege haar passie voor het land en zijn keuken. Jane Lawson reisde lange tijd door Japan en heeft in de loop der jaren een prachtige verzameling traditionele en eigentijdse recepten verzameld.Fotograaf Gorazd Vilhar en auteur Charlotte Anderson wonen al sinds 1985 in Japan.

Ze tonen hun beelden en maken ons deelgenoot van hun ideeën over het land en het eten en ze slagen erin beide tot leven te brengen met hun mooie foto’s en teksten.Dit boek bevat een enorm aantal recepten en veel informatie over een land dat trots is op zijn geschiedenis van vernieuwende culinaire ideeën.Enter the sum

Related Archive BooksRelated Books


Comments

Comments for "De complete keuken van Japan":


pb-factory.com

©2012-2015 | DMCA | Contact us