Av Jord Är Du Kommen (Låt Barnen Komma Till Mig #2) Mikael Bergstrand

ISBN:

Published: August 26th 2009

Hardcover

383 pages


Description

Av Jord Är Du Kommen (Låt Barnen Komma Till Mig #2)  by  Mikael Bergstrand

Av Jord Är Du Kommen (Låt Barnen Komma Till Mig #2) by Mikael Bergstrand
August 26th 2009 | Hardcover | PDF, EPUB, FB2, DjVu, audiobook, mp3, ZIP | 383 pages | ISBN: | 3.79 Mb

En iskall vinter har lamslagit Malmö. Journalisten Leyla Abdallah ska snart återgå till jobbet på morgontidningen efter sin mammaledighet när hon får ett erbjudande som hon inte kan tacka nej till. Stiftelsen Vitanova driver ett lovordatMoreEn iskall vinter har lamslagit Malmö.

Journalisten Leyla Abdallah ska snart återgå till jobbet på morgontidningen efter sin mammaledighet när hon får ett erbjudande som hon inte kan tacka nej till. Stiftelsen Vitanova driver ett lovordat kvinnohärbärge och ger henne fria händer att skriva en bok om stadens hemlösa och utslagna. Leyla blir djupt engagerad i projektet.När en känd heroinist hittas död i sin knarkarkvart avskriver polisen det som en överdos.

Men Leyla misstänker att något annat ligger bakom. Snart påträffas en uteliggare död, med en makaber dikt skriven i sin panna, och det står klart att en seriemördare härjar i staden. Dikten aviserar fler mord och polisen tvekar inte att dra igång en omfattande mördarjakt mitt i julruschen.

Samtidigt kämpar Leyla på sitt håll mot klockan för att stoppa förövaren. Till slut står hon öga mot öga med mördaren.Av jord är du kommen är en spännande kriminalroman om utsatthet, svek och hämnd. Den skildrar hur gamla mönster av brott mot kvinnor och barn upprepar sig, och vad som kan hända när någon bestämmer sig för att bryta den kedjan.Boken är en fristående fortsättning på Låt barnen komma till mig som Forum gav ut år 2008.

Här har huvudpersonen Leyla Abdallah fått sonen Viktor och flyttat ihop med sin svenskfödde pojkvän Tom. Men familjelyckan grusas av att Leylas irakiske pappa i Rosengård inte kan acceptera Tom och vägrar att träffa den lilla familjen.Enter the sum

Related Archive BooksRelated Books


Comments

Comments for "Av Jord Är Du Kommen (Låt Barnen Komma Till Mig #2)":


pb-factory.com

©2012-2015 | DMCA | Contact us